Linkuri accesibilitate

Dan Cristian Popescu candidează la Primăria Sector 2, chiar și fără sprijinul PNL


Romania - Dan Cristian Popescu, candidate for mayor of District 2

Dan Cristian Popescu a anunțat că menține candidatura pentru Primăria Sectorului , „chiar și independent" după ce a pierdut susținerea PNL ca urmare a opoziției manifestate de alianța USR-Plus.

Cu toate acestea, actualul viceprimar al Sectorului 2 a făcut și un apel la alte partide să îi susțină candidatura.

„Orice vot care nu merge către mine e un vot către Neculai Onțanu. Suntem singurele persoane care pot câștiga Sectorul 2”, a afirmat Dan Cristian Popescu.

„Sunt dispus să negociez cu oricine dorește să mă susțină. Sacrificiul pe care sunt dispus să îl fac, să candidez chiar independent, e legat de continuarea proiectelor. Dacă sunt partide care vor să mă susțină voi intra în discuții acestea. Îmi pare rău că nu pot candida din partea celor pentru care am depus efort politic”, a mai declarat Popescu în conferința de lansare a candidaturii.

El și-a axat mesajul pe opoziția față de Neculai Onțanu, fost primar al Sectorului 2 care și-a anunțat candidatura și care ar putea beneficia de sprijinul PSD după ce actualul primar Mugurel Toader a arătat că nu va intra în cursa pentru un nou mandat.

„Suntem practic singurele persoane care pot câștiga, singurele persoane care au notorietatea necesară”, a adăugat Dan Cristian Popescu.

Alianța PNL – USR – PLUS a decis să susțină candidatura lui Radu Mihaiu, șeful organizației de sector a USR, la Sectorul 2, în urma negocierilor pentru candidați comuni la primăriile de sector, în ciuda faptului că liberalii au mers inițial pe mâna lui Popescu.

USR-PLUS intră în cursa localelor cu candidați la sectoarele 1, 2 și 4, respectiv Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Simona Spătaru. PNL atacă sectoarele 3, 5 și 6, avându-i drept candidați pe Ciprian Ciucu, la 6, și Cristian Băcanu la 5 și Adrian Moraru la 3.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG