Linkuri accesibilitate

Ministerul Sănătății a publicat lista centrelor acreditate unde se pot face testele pentru Covid-19


Din 15 iulie, autoritățile elene solicită un test negativ pentru Covid celor care intră pe teritoriul țării prin vama Kulata-Promachonas

Ministerul Sănătății a publicat, duminică, lista centrelor acreditate unde românii care vor să plece în Grecia pot face testările pentru Covid-19.

Începând de miercuri, 15 iulie, persoanele care vor să călătorească în Grecia prin vama Kulata-Promachonas trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru Covid-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene.

Doar persoanele care prezintă un test negativ vor fi lăsate să intre în țară.

Testul trebuie să fie făcut la unul dintre laboratoarele acreditate, trebuie să fie scrise în limba engleză și să aibă înscrise pe ele și numele, datele din pașaport sau din cartea de identitate ale călătorului.

Cu toate acestea, autoritățile elene informează că existența unui certificat negativ pentru testul Covid, nu exclude posibilitatea unei testări aleatorii în vamă.

„În sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătăţii a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele şi numerele de telefon ale acestora”, potrivite unei informări de presă a ministerului.

LISTA CENTRELOR ACREDITATE, PUBLICATĂ DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

XS
SM
MD
LG