Linkuri accesibilitate

Roșia Today: Cataramă făcut KO de contracandidați după o glumă neinspirată


În timp ce candidații la prezidențiale cu cele mai mari șanse au preferat să meargă în Statele Unite pentru ședințe foto cu caracter electoral, Viorel Cataramă a găsit o modalitate inedită prin care să iasă la rampă și să-și atace contracandidații.


Omul de afaceri a anunțat deschiderea unei linii speciale de ”mobilier electoral”, colecție din care nu lipsesc salteaua Iohannis, scaunul Dăncilă, noptiera Cumpănașu, pătuțul Barna sau taburetul Diaconu. Cataramă și-a lansat piesele de mobilier printr-un clip postat pe Youtube.

Contactați de reporterii Roșia Today pentru o replică la ”atacul” lui Viorel Cataramă, candidații ironizați în respectivul videoclip i-au răspuns omului de afaceri cu aceeași monedă.

Klaus Iohannis – ”Eu pe domnul Cataramă nu am să-l vorbesc vreodată de rău. Dimpotrivă. Am de gând ca după ce ajung la Cotroceni să-l rog să-mi mobileze casele. Sunt convins că-mi va propune un preț bun. Așa se întâmplă în orice campanie electorală, candidații fără șanse fac circ, se dau în stambă. Măcar se aleg cu ceva notorietate. Să mă compari pe mine cu o saltea Relaxa este ca și cum l-aș compara eu pe Cataramă cu o bibliotecă”.

Viorica Dăncilă – ”Până acum mi s-a pus că sunt analfabetă funcțional și am suportat. Însă niciodată nu am fost comparată cu un scaun. O glumă proastă ca mobila care o fabrică. În primul rând eu am două picioare și scaunul are patru. Dacă tot vrea să facă mobilier cu numele meu aș prefera mobila de bucătărie. Garnitura de bucătărie „Viorica” sună destul de bine.”

Dan Barna – ”Mă întreb ce-aș fi fost eu în opinia lui Cataramă dacă acesta n-ar fi avut o fabrică de mobilă, ci un restaurant. În loc de pătuț de copil aș fi fost mâncărică de fasole? Sau poate ceafă la grătar?! Mă întreb dacă acest om este în deplinătatea facultăților mentale sau dacă nu cumva a luat-o pe arătură. Propun să se modifice Constituția astfel încât patronii de fabrici de mobilă să nu aibă voie să candideze. Deja suntem prea mulți.”

Mircea Diaconu – ”Ca să fac trimitere la un spectacol de teatru, dacă eu sunt mobilă, Cataramă este durere.”

Alexandru Cumpănașu – ”N-ar fi exclus ca domnul Cataramă să fi beneficiat în tinerețe de serviciile unor tinere din Caracal. O să vorbesc cu un chestor din Ministerul de Interne să facă o investigație. La banii lui, cu siguranță și-ar fi permis orice extravaganță. Nu mă deranjează că m-a comparat cu o noptieră. Fiecare român are o noptieră lângă pat, unde își ține jurnalul intim despre abuzurile procurorilor care vor să acopere o întreagă rețea de proxenetism, cu ramificații la Washington, Bruxelles, Caracal și Paris. Nu mă las până nu-i rad pe toți! Și, apropo, dacă cataramă crede că eu mo potrivesc cu o noptieră, eu îi spun lui că se potrivește cu un coșciug. Coșciugul în care este băgat acum statul de către cei care-l conduc și nu vor să spună adevărul că sunt mână în mână cu Dincă care le livra fete din Caracal să le violeze.”

Acesta este un text satiric, așadar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG