Linkuri accesibilitate

Roșia Today a vorbit cu Dragnea în penitenciar: „Poate candidează Arsenie Boca și ne salvează pe toți”


Reporterii Roșia Today au fost contactați telefonic, în exclusivitate, de fostul președinte al PSD, care și-a manifestat dorința de a spune câteva lucruri legate de contextul politic actual.

Rep. – În primul rând am dori să ne spuneți de ce ne-ați contactat tocmai pe noi?

Dragnea – Pentru că nu mai am încredere în nimeni altcineva. Roșia Today este pentru mine singura voce corectă din mass-media românească. Mai întâi am sunat la revista Sputnik, dar mi-a răspuns un robot în limba rusă și mi-a zis așa: pentru fake news apăsați 1, pentru știri corecte închideți telefonul. De asta m-am enervat și am sunat la dvs.

Rep. - Mulțumim pentru încredere. Totuși de ce ne-ați sunat?

Dragnea – Pentru că sunt foarte supărat. Știrea cu franțuzoaica Sylvie Goulard propusă de președintele Macron să facă parte din Comisia Europeană m-a enervat rău. Nu e corect. Asta a furat mai mult ca mine. Ce-i mizeria asta? Sper să-i crape obrazul de rușine lui Dacian Cioloș și să-i stea în gât campania ”Fără penali în funcții publice”. Franțuzoaica aia penală a avut un prejudiciu mai mare decât al meu. De aproape zece ori mai mare. De ce o votează Cioloș în Comisia Europeană, iar pe Rovana Plumb o consideră nepotrivită?

Rep. – Vreți să vă răspundem la întrebări, de asta ne-ați sunat? Vă simțeați singur?

Dragnea – Dacă mă luați peste picior, încheiem discuția. Deci sunt un butoi de nervi. Ori suntem toți corecți, ori nu mai suntem. Atât am avut de spus, la revedere!...

Rep. – Stați un pic. Dvs. ce mai faceți?

Dragnea – Ce să fac, croșetez, fac fulare cu Dinamo... Ce întrebare e asta? Mă oftic de mor, când văd ce se întâmplă în țară și în lume. Toți parcă au înnebunit. Într-un fel mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici.

Rep. - Cum comentați situația politică actuală?

Dragnea – Mizerabilă. Fără mine orbecăie toți, nu mai au direcție. Debandadă totală. Nu sunt știri, nu sunt emisiuni, e vai de mama lor. Iohannis face război cu fantome, iar Dăncilă călărește un cal bolnav. Iar calul moare de râs.

Rep. – Îi dați vreo șansă lui Dăncilă să ajungă la Cotroceni?

Dragnea – Da. Îi dau aceeași șansă pe care o am eu să mânânc icre negre diseară, la cantina pușcăriei.

Rep. – Apropo, cum e mâncare aici, în general?

Dragnea – Mă deranjează că avem roșii turcești cu gust de plastic. Aici e adevărata corupție, în penitenciare, nu în politică!

Rep. – Dacă mâine ar fi alegerile cu cine ați vota?

Dragnea – Cu Barna. Vad în el o speranță că România va intra pe un drum bun. Iohannis și Dăncilă sunt catastrofe. Asta dacă s-ar vota mâine, dar până la alegeri mă mai gândesc. Poate candidează Arsenie Boca și ne salvează pe toți.

Acesta este un text satiric, iar opiniile exprimate de autori nu coincid, nepărat, cu poziția Radio Europa Liberă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG