Linkuri accesibilitate

Sloganul de campanie al Gabrielei Firea: „Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor”


Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea să câștige un nou mandat cu un slogan de campanie conceput sub forma unui acronim al numelui pe care-l poartă de la primul său soț, numele său de fată fiind Vrânceanu iar cel după actualul soț, Pandele.

„Firea Oamenilor” ar fi sloganul care, desfășurat înseamnă: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor (FIREA) Oamenilor".

Mesajul din spatele sloganului ar fi că Gabriela Firea este alături de oameni în timp ce „se fac și se desfac” alianțe.

„In aceste zile se fac si se desfac aliante politice electorale. De dreapta, de stanga, de oricare. Se intalnesc politicieni si negociaza. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esentialul! Esentialul il reprezinta OAMENII. Viata lor. Trairile lor. Nevoile lor. Problemele si ingrijorarile lor. Ce ii bucura, ce spera, ce asteapta. Ce iubesc, ce nu”, spune Gabriela Firea într-un mesaj de campanie postat joi pe pagina sa de Facebook.

De aceea, spune ea făcând dublu rol și adresând-i-se sieși cu pluralul de politețe, „le raspund aici si definitiv tuturor celor care ma intreaba : dumneavoastra cu cine va aliati, ca sa castigati? Ma aliez DOAR CU OAMENII! Este singura legatura care conteaza! Singura care merita orice efort, orice sacrificiu!”

Ea susține că este de 30 de ani aproape de oameni, că în presă le-ar fi apărat interesele, că în Senat a propus și votat legi pentru oameni, pentru cei „normali, nu privilegiați”, că la primărie a „deblocat și rezolvat probleme pentru oameni” și că „s-au făcut multe”.

„Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni”, spune Gabriela Firea.

„Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură”, spune politicianul PSD.

Gabriela Firea spune că „problemele noastre” au nevoie de „implicare, nu de catalogări, că ar fi de stânga sau de dreapta” și susține că „sunt și alții” care o „copiază și afirmă cam la fel” dar spune că e „tardiv”, fără să-i numească pe cei cu care polemizează și care ar i-ar fi preluat îndemnurile.

Candidat al PSD la primăria Capitalei pentru un nou mandat, Gabriela Firea a anunțat că își va retrage candidatura dacă „domnii de pe centru-stânga”, Robert Negoiță și Victor Ponta, au un scor în sondaje mai mare decât are ea. Anunțul a fost făcut la scurt timp după ce Negoiță, primar PSD al sectorului 3, și-a anunțat plecarea din partid iar, ulterior, candidatura din partea unui partid înființat de el, spunând că-și va „uni forțele” cu Victor Ponta, fostul președinte și premier al PSD care a înființat Pro România pentru candidații la primăriile Bucureștiului.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG