Linkuri accesibilitate

Marcel Vela anunță ridicarea carantinei din Suceava și localitățile din jur. A 12-a ordonanță militară


Romania Marcel Vela April 15, 2020
Romania Marcel Vela April 15, 2020

Ministrul de Interne Marcel Vela anunță prevederile celei de a 12-a ordonanțe militare, care privește ridicarea carantinei din Suceava și localitățile din jur. Este ultima ordonanță militară din perioada stării de urgență, care expiră pe 15 mai.

Declarațiile lui Marcel Vela

Vă prezint a 12-a ordonanță militară.

Începând cu publicarea în Monitorul Oficial se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și comunele Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomirnei.

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Vă mulțumesc vouă, mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean.

Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

Cu toții am găsit puterea pentru a ne aduna și a fi responsabili. Știm cu toții ce avem de făcut – de la distanțarea socială până la simplul spălat pe mâini timp de 20 de secunde.

În această luptă nu a existat de multe ori o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de periculos. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs.

Dumnezeu să binecuvânteze România.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG