Linkuri accesibilitate

Organizația PSD sector 3, dizolvată. Bădulescu, interimar și candidat la primărie


Romania- Badulescu vs Nicusor Dan 6

Conducerea PSD a decis joi dizolvarea organizației de la sectorul 3 după ce Robert Negoiță, primarul sectorului 3 a anunțat că părăsește PSD și că va pune bazele unei alianțe cu Victor Ponta împotriva candidatului PSD la Capitală, Gabriela Firea.

Cu 58 de voturi pentru și unul împotrivă, conducerea PSD a decis ca președinte interimar al organizației să fie viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cel care va fi și candidat al PSD la primăria sectorului la localele din 27 septembrie.

Robert Negoiță a părăsit PSD și a pus bazele unei formațiuni cu care i se va alătura liderlui Pro România, Victor Ponta, fost președinte și premier PSD.

Bădulescu, un apropiat al Gabrielei Firea s-a făcut remarcat în ultima vreme printr-o serie de derapaje de la comunicarea civilizată în spațiul public, ultima oară remarcându-se după ce a bruiat conferința de presă a lui Nicușor Dan, candidatul PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, căruia i-a adus un dulap în conferința de presă, parafrază ironică a glumițelor făcute pe Facebook la acea vreme la adresa lui Nicușor Dan, care ar fi stat ascuns într-un dulap.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urmările distrugerii barajului Nova Kakhovka din regiunea ucraineană Herson
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:47 0:00
XS
SM
MD
LG