Linkuri accesibilitate

Șeful DNA: dosarul Tel Drum va fi soluționat până la sfârșitul anului


Fostul lider PSD este închis, după ce a fost condamnat la 3 ani și jumătate.
Fostul lider PSD este închis, după ce a fost condamnat la 3 ani și jumătate.

Procurorul Călin Nistor, șeful interimar al DNA, a declarat că speră ca o soluție în dosarul Tel Drum, în care este inculpat și fostul lider al PSD Liviu Dragnea, să fie dată cât mai rapid. El a spus că până la finalul anului, „sigur se va da o soluție”.

„Săptămâna trecută, s-a pronunțat Tribunalul Teleorman, a fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, am discutat cu procurorul de caz și șeful de secție, sper ca într-un termen rezonabil să fie dată soluția în acest dosar”, a declarat, la sosirea la Parchetul General, șeful interimar al DNA, Călin Nistor.

„Până la sfârșitul anului sigur se va da o soluție”, a spus Nistor.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială din Teleorman, a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum încă din 2017, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi deturnarea de fonduri europene.

Dragnea este acuzat că în perioada când era președinte al Consiliului Județean Teleorman, ar fi favorizat compania Tel Drum la contracte cu statul. Procurorii DNA au pus, în luna noiembrie, sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea, conform Mediafax.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG