Linkuri accesibilitate

Orban, pentru Roșia Today: „În programul de guvernare vom avea karaoke la mandolină în față la Palatul Victoria.”


Traian Băsescu a rămas același tip cu umor. Probabil Petrov e mai searbăd și mai penibil, dar nu despre asta vorbim azi. Domnul fost mare prieten al celei mai tari Elene din ultimii treizeci de ani a relatat pe Facebook felul în care a discutat cu Iohannis formarea guvernului Băsescu și toate măsurile pe care urmează să le ia. La finalul postării ne-a explicat că fusese un vis al dumnealui.

Nu știm exact ce au visat cei mai importanți actori în aceste nopți de dinaintea învestirii guvernului Orban, dar e clar că fiecare dintre ei are o listă scurtă cu foarte multe revendicări pentru a vota guvernul. După ce USR a început să ceară luna de pe cer, apoi a doua lună de pe cer plus toate stelele, UDMR a dat startul la Daciada condițiilor impuse viitorului guvern Orban pentru a fi votat. Agenții Roșia Today ne-au relatat despre visele principalilor lideri de partide de la noi vizavi de acest nou guvern. Fiți atenți ce cereri au dumnealor!

1) Dan Barna de la USR visează ca legea de alegere a primarilor să fie modificată. Noua lege va preciza că Nicușor Dan să fie primar din primul tur în orașele mari și medii ale României. Dacă USR se ceartă cu Nicușor Dan, atunci legea va fi amendată și Vlad Voiculescu va deveni primar prin alegeri în zero tururi în toate localitățile din țară, fiindcă oricum pe el nu-l votează nimeni. De asemenea USR a mai cerut ca toți angajații la guvern, de la prim-ministru și miniștri până la paznicii și câinii de pază la gheretele din Victoriei, să fie școliți prin programe POSDRU de resurse umane, făcute de firma lui Barna.

2) Tăriceanu a cerut ca guvernul să-i asigure prin lege soțiile cu numărul șase și șapte.

De asemenea tot guvernul va trebui să-i facă cel puțin doi copii cu fiecare dintre ele.

3) Victor Ponta a cerut renumărarea voturilor de la alegerile prezidențiale din 2014, unde s-a făcut el de râs. El a mai cerut și teren de baschet în Piața Victoriei. În felul acesta el va putea să dea la coș, iar eventualele proteste #REZIST, nu se vor ține decât dacă oamenii vin echipați în șort, maieu și genunchiere. Asta chiar o să-i ajute în caz de fugă sau bătaie cu jandarmii.

4) PMP a mai cerut un rând de tărie cu gheață pentru Băsescu și să se revizuiască programul cârciumilor care se închid prea devereme. Tot PMP a mai cerut și un loc de europarlamentar pentru fiecare dintre copiii Elenei Băsescu. Tot PMP a mai cerut și postul de procuror șef DNA pentru Elena Udrea, care are deja patru perechi de cătușe pregătite pentru Kovesi.

5) PSD a cerut noului guvern să redenumească anul viitor 20 20 în loc de două mii douăzeci în memoria Vioricăi Dăncilă. Tot ei au mai solicitat și ridicarea unei statui care să reprezinte coafura ei.

6) Cu voia dumneavoastră ultimul pe listă, Ludovic Orban a cerut ca viitoarele negocieri, dacă astea eșuează, să se poarte direct la Spitalul de Psihiatrie nr. 9, sub strictă supraveghere medicală și cu calmantele pe masă, că nu e de glumit cu nebunii din politică. În plus, pentru relaxare, promite introducerea de cursuri de mandolină în toate școlile primare și program de karaoke la mandolină în fiecare week-end pe peluza din fața Palatului Victoria.

Chiar dacă e un vis șugubăț ca în postarea lui Băsescu, ceva adevărat și trist tot se desprinde din povestea asta. Dacă n-ai cu cine, visezi.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG