Linkuri accesibilitate

Răzvan Cuc pentru Roșia Today: „Succes lui Orban să găsească nebuni care să-l voteze în parlament!” 


Ministrul Răzvan Cuc neagă în continuare că i-ar fi cerut fostei directoare de la Tarom să întârzie cursele cu parlamentari ai Opoziției care trebuiau să ajungă la București în ziua votării moțiunii de cenzură.

Ca să lămurească pe deplin circumstațele întâlnirii nocturne dintre ministrul Transporturilor și Mădălina Mezei (ex-directoarea Tarom), reporterii Roșia Today l-au abordat pe Răzvan Cuc și l-au intervievat pe scara avionului de Timișoara (unde urma să zboare pentru a participa la o nuntă).

Rep. – Domnule ministru, relatați-ne discuția pe care ați avut-o cu directoarea Mezei în fața casei acesteia.

Răzvan Cuc – I-am spus ”Bună, dragă, ce mai faci?”. Mi-a răspuns că face bine. Pe urmă mi-a vorbit despre două stewardese care au facut strip-tease în cabina piloților pe cursa de Dubai și a ieșit un întreg tărăboi, că au uitat microfoanele deschise și s-a auzit striptisul în tot avionul. Am primit reclamație la minister de la doi pensionari englezi.

Rep- Intrigați că se întâmplă așa ceva pe un avion TAROM?

RC- Nu, intrigați că nu s-a dat și pe televizoarele din avion să vadă toată lumea. Ăsta a fost motivul, nu fake-news-ul cu întârzierea parlamentarilor la moțiune... Știam cât de importantă era moțiunea de cenzură. Parlamentarii Opoziției trebuiau să ajungă la timp în București. La unii le-am plătit chiar eu biletul că nu voiau să urce în avioane că e prea scump. TAROM-ul ia și pielea de pe oameni pe unele curse, asta e adevărat.

Rep. – Râdeți de noi cu explicația asta?

Răzvan Cuc – Deloc. Dacă voiam să râd de voi vă spuneam c-am fost acasă la doamna Mezei ca s-o conving să se culce cu mine.

Rep. – De ce credeți că Mădălina Mezei vă acuză de imixtiune gravă în treburile interne ale Tarom?

Răzvan Cuc – E puțin supărată, o înțeleg. Am concediat-o și vrea să se răzbune.

Rep. – Totuși, ați admis că i-ați cerut lista cu pasageri. Nu este ilegal?

Răzvan Cuc – Nu. Era din motive anti-tero. De asta am cerut lista, deoarece am fost informat că în ziua aia a intrat în țară un grup de turiști ISIS veniți din Siria care scăpaseră din lagărele în care-i țineau kurzii. Hai că nu pot să vă spun mai multe, că nu am voie. E secrete de serviciu... Haideți că mă grăbesc, pleacă avionul. La revedere și succes lui Orban să găsească nebuni care să-l voteze în parlament!

Rep. – La revedere și drum bun!

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG