Linkuri accesibilitate

Roșia Today News - Știri care ne-au făcut să râdem în ultima săptămână


Gabriela Firea, singurul susținător din PSD al lui Victor Ponta

Gluma săptămânii vine de la Gabriela Vrânceanu-Firea care, vorbind duminică de la tribuna congresului Pro România, a spus: Victor Ponta a fost cel mai bun premier al României.

În toată țara s-au auzit râsete și aplauze ca la stand-up. Comedia nu s-a terminat aici, deoarece în sală a apărut și conducătorul PSD-ului, domnul Ciolacu, care, ca să îi flateze pe cei de la Pro România, le spune: Haideți mai repede acasă! Iar s-a rupt țara de râs la auzul acestor cuvinte. Nici nu știi ce să mai crezi despre acești indivizi, ori sunt comici, ori nebuni.

După ce au trântit cu voioșie guvernul PSD acum câteva luni și s-au înjurat ca la piață unii pe alții, acum sunt invitați chiar de ilustrul Ciolacu să se întoarcă acasă?! Abia așteptăm să-i vedem pe Manda și Tudose îmbrățișându-se cu Ponta la ședința de reîntregire a familiei. Îi propunem domnului Ponta ca de azi partidul său să se numească PRO PSD și să nu mai umble cu cioara vopsită.

  • Până la urmă Constantin Brâncuși a reușit să-i crească popularitatea Irinei Rimes, și nu invers, așa cum s-ar fi așteptat ministrul Culturii. Următoarele două piese ale cântăreței din Republica Moldova vor fi filmate pe Masa Tăcerii și pe Coloana Infinită. Pentru a-l face și mai cunoscut pe „domnul sculptor” în rândul tinerilor, Irina Rimes va juca într-un film de comedie, Domnișoara Pogany la munte și la mare, împreună cu vloggerii de la 5Gang, banii necesari peliculei urmând a fi strânși din donații într-un program de susținere a culturii de către incultură. Tot pentru popularizarea ”domnului sculptor”, domnișoara Rimes va aduce la Românii au talent o trupă de fete din Chișinău care ar urma să danseze la o bară de forma Coloanei Infinite, în timp ce ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, le va explica românilor ce-a avut în cap când a desemnat-o pe cântăreață ambasador al evenimentului Brâncuși.
  • Mascații de la Forțele de Intervenție Rapidă au greșit adresa la o descindere în Brașov, reușind să sperie o femeie și pe copiii acesteia, care au făcut atacuri de panică. Polițiștii căutau un infractor deosebit de periculos. Ei au întrebat-o pe femeie unde este individul, au răscolit toată casa și într-un final și-au dat seama de eroare. Șeful mascaților și-a cerut scuze pentru deranj și a promis că va trimite un lăcătuș să repare yala de la ușa ruptă în două, cu condiția ca femeia să le spună jurnaliștilor că are o relație cu Puiu Popoviciu, unul dintre românii căutați de Interpol.
  • Consumul de steroizi în sălile de sport ar avea și o altă explicație, potrivit medicilor: videochatul masculin este mai bine plătit decât cel feminin, bărbații putând câștiga și 50.000 de euro anual. Există informații credibile că premierul Ludovic Orban ar fi comandat hormoni de creștere în valoare de 25.000 de euro pentru membrii cabinetului său. Primul ministru intenționează ca guvernul să-și umfle mușchii până la alegerile anticipate în ședințe zilnice de videochat în care să le arate alegătorilor că puterea și frumusețea vin din interior, în ciuda aparențelor.
  • După ce PSD a trimis spre promulgare legea care îi scutește pe ziariști de impozitul pe venit, angajații din industria de IT s-au înscris la cursuri de jurnalism cu Măruță și Teo Trandafir. Ei au declarat că vor să fie scutiți de impozit atât ca programatori, cât și ca moderatori de șușe pe internet.
  • Marian Vanghelie s-a plâns că hoții i-au spart casa și i-au furat, printre altele, tabloul „Cap de copil” de Gheorghe Petrașcu. Fostul primar al sectorului V n-a suflat o vorbă despre almanahe, amintind doar de două ceasuri, butoni de cămașă și bijuterii. Vanghelie îi roagă pe hoți să-i returneze tabloul, întrucât ar reprezinta o amintire frumoasă de pe vremea în care alți colegi le ascundeau prin cimitire, în timp ce el a avut tăria de caracter să le expună la vedere, în propria casă.

Acesta este un text satiric, așadar, opiniile autorilor nu reprezintă poziția Europei Libere

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG