Linkuri accesibilitate

Poliția s-a sesizat din oficiu în cazul unui alt pacient ars la spitalul Floreasca


Spitalul de urgență Floreasca
Spitalul de urgență Floreasca

Informația despre pacientul ars a fost confirmată chiar de ministrul Sănătății, Victor Costache, în timpul unei conferințe de presă susținute marți, despre erorile comise de echipa medicală care a incendiat o pacientă bolnavă de cancer în timpul unei intervenții chirugicale.

Acesta este și motivul pentru care ministrul a retrimis Corpul de Control al ministerului pentru o nouă verificare la unitatea de urgență.

"Avem şi noi aceeaşi informaţie, pentru asta investigăm în continuare, pacientul este în viaţă şi a fost un eveniment de mai mică dimensiune, dar nu vreau să speculez, fiindcă nu este corect", a declarat ministrul Sănătății, citat de Agerpres.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-au sesizat din oficiu pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment, informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

În timpul conferinței de presă de marți, ministrul Costache a făcut un apel către toți pacienții care au avut de suferit de pe urma unor intervenții defectuoase să i le semnaleze.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG