Linkuri accesibilitate

Roșia Today. „Uluitor! Colosal! Fabulos! CEX cu lacrimi și păruială la PSD! Stenograma adevărata doar aici!”


Viorica Dăncilă, Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, în urma unei ședințe „cu lacrimi și păruieli”
Viorica Dăncilă, Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, în urma unei ședințe „cu lacrimi și păruieli”

Roșia Today a intrat în posesia stenogramei ședinței de ieri de la sediul PSD, ședință care s-a lăsat cu scandal după ce Vasilica Dăncilă i-ar fi reproșat Olguței Vasilescu că nu îl lasă pe Claudiu Manda să o ajute la cumpărături. Iată un fragment din stenogramă.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

V. Dăncilă: Eu nu cred așa ceva, că domnul Manda m-a făcut proastă! Mie mi-a spus că mă apreciază foarte mult, mai mult ca pe calul dumnealui, care este cal premiat la concursuri!

O. Vasilescu: Așa i-ai spus, Claudiu? Credeam că după Murgu vin eu nu Viorica! Nu pot să cred ca mi-ai făcut așa ceva. Să vă dați demisia imediat! Amândoi!

C. Manda: Iartă-mă, Olga! Murgu e decât un cal, nu te pot compara cu el. Tu ești soția mea.

V. Dăncilă: Adică nu mi-ai spus că mă apreciezi mai mult decât pe calul tău?

C. Manda: Ba da.

O. Vasilescu: Vezi că ești un infidel și un fustangiu? Mie-mi spui că e proastă și ei îi spui că o apreciezi ca pe calul Murgu.

C. Manda: Am zis și io așa, Olga, ca să mă descarc, că eram deprimat tare după ce te-am văzut pozată de un coleg de partid la o cofetărie cu Cozmin Gușă!

După acest schimb de replici se pare că Vasilica Dăncilă ar fi izbucnit în plâns și s-a fi retras la toaletă să se liniștească, urmată val-vârtej de Claudiu Manda.

Drept urmare, Olguța Vasilescu a vrut să renunțe la funcția de șef de campanie, însă a fost convinsă să rămână de deputatul Cătălin Rădulescu. Acesta i-ar fi jurat pe mitralieră că nu o va părăsi, indiferent ce s-ar întâmpla mai departe.

Tot în cadrul ședinței Cex, liderii PSD au decis excluderea din partid a Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă, pe motiv că nu corespund. Ana Birchall e cu liberalii, iar Gușă e cu Realitatea.

Update 19.51 – Conferință de presă după ședința Cex. Vasilica Dăncilă s-a împăcat cu Olguța Vasilescu!

„Au fost discuții. Claudiu Manda m-a alergat pe hol să mă întrebe cât este ceasul. Gestul lui m-a impresionat foarte tare, dar nu am plâns eu, ci dumnealui, când i-am spus că mi-a dispărut ceasul de la mână în timpul campaniei. Era din aur de 104 karate, cu ecran plat ultra HD, 20 de mii de euro. Îl aveam de la un, de la o cunoștință de-a mea din Videle care vroia să-l arunce că era zgâriată sticla.”

„Domnul Manda a dovedit că este bărbat, spre deosebire de domnul Iohannis care nu a vrut să-mi dea adresa dumnealui de acasă, ca să vorbim o dezbatere între patru ochi, în atelierul lui de sudura. Și acum, mă scuzați, trebuie să plec, că am oala pe foc. Înainte de toate sunt femeie și mamă!”, a mai spus șefa PSD.

Update 22.20 – Surse social-democrate au declarat pentru Roșia Today că s-a găsit ceasul Vasilicăi Dăncilă. Era la domnul Cozmin Gușă, care a declarat că l-a luat ca să-l repare la Moscova.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG