Linkuri accesibilitate

Roșia Today News- Știri care încă ne-au făcut să râdem 


Lipsa de reacție rapidă a Bruxelles-ului pentru ajutorarea statelor europene cele mai lovite de criză le-a dat apă la moară Chinei și Rusiei.

Într-o acțiune umanitară și de PR pregătită în laboratoarele de propagandă, cele două state s-au grăbit să arate că solidaritatea europeană a dispărut, iar „prietenul la nevoie se cunoaște”, oferindu-le italienilor mai multe transporturi militare cu echipamente medicale, la prima vedere. Franța va beneficia la rându-i de un „pod aerian umanitar” dinspre China.

Să sperăm că vor merge bine tratamentele chinezești și în Franța, pentru că cele mai proaspete informații de la Beijing arată că din trei cetățeni chinezi testați pentru Covid-19, unul a ieșit negativ, unul a fost pozitiv, dar s-a vindecat, iar al treilea a murit, dar a înviat. Deci victorie deplină, ca la comuniști.

Chiar dacă fostul ministru Costache a demisionat după ce a anunțat că vrea să-i testeze pe toți bucureștenii, Gabriela Vrânceanu Firea și doctorul Streinu Cercel au preluat ideea din zbor și vor s-o ducă la bun sfârșit. Primarul general al Capitalei neagă că ar fi vorba de un gest electoral, în timp ce doctorul Streinu speră doar ca procurorii DNA să nu-l întrebe de unde a cumpărat testele și mai ales la ce preț.

„În vremuri de război contează să salvăm cât mai multe vieți, indiferent de costuri. Așa că DNA să ancheteze în perioada asta încălcarea carantinei, nu furturile din spitale. Eu mă bag să-i testez pe toți bucureștenii, din ușă-n ușă, cu condiția să am la mână un document care să mă protejeze de intoleranța bolnavă procurorilor”, a declarat doctorul Streinu, în exclusivitate pentru Roșia Today.

În același timp, Gabriela Firea a promis că de Paști va înlocui ouăle gigant, cozonacii și iepurașii din piețe cu măștile de protecție, mănușile de unică folosință și izoletele oferite drept sponsorizare de firmele abonate la banul public.

De asemenea, primarul general a lăsat să se-nțeleagă faptul că pensionarii, membrii și simpatizanții PSD vor avea prioritate la testele de depistare a coronavirusului, cu condiția să declare pe proprie răspundere că vor vota la primăria Capitalei o femeie blondă, fostă prezentatoare TV, între două vârste, căsătorită cu un marinar îmbogățit din afaceri imobiliare și ulterior intrat în politică.

Pensionarii s-au lăsat păcăliţi de un fake news. Autorul „știrii” îl prezintă pe actorul de filme porno Johnny Sins pe pagina de Facebook Grupul Pensionarilor (cu peste 9.000 de membri) ca fiind doctorul Ionel Vasile, care „a reuşit să găsească vaccinul pentru Coronavirus“. „Acest om a salvat sute de vieți, iar prin acest vaccin va salva milioane de bătrânei“, se mai spune în știrea despre actorul de filme pentru adulţi, prezentat într-o poză la bustul gol.

În urma scandalului, actorul respectiv a transmis un mesaj prin care își exprimă regretul că a devenit fără voia lui subiect de fake news în România, spunând că nu a fost niciodată doctor, că nu are nicio legătură cu coronavirusul și nu a inventat niciun tratament. Singurul lucru real din toată știrea este că îl cheamă Vasile și a emigrat din județul Vaslui acum 8 ani.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG